U bent werkzaam bij een organisatie die het promotioneel product ziet als een strategisch en belangrijk marketing instrument. U zoekt iemand die u de weg wijst in het enorme aanbod van promotionele producten, zelf eindeloos zoeken naar een geschikt product is namelijk iets waar u eigenlijk geen tijd voor heeft.
Ook zoekt u iemand die met creatieve en verrassende ideeën komt, iemand die ‘out of the box’ durft te denken.

U hecht veel belang aan professioneel advies over de juiste inzet van promotionele producten. Een persoonlijk aanspreekpunt is voor u belangrijk en u wilt geen risico lopen in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Waar u ook veel waarde aan hecht is dat uw leverancier alle zaken op orde heeft omtrent duurzaam ondernemen, certificering van producten en goede werkomstandigheden op de plek van productie.

Kortom: U bent op zoek naar PreCentjes die rendement opleveren!

Herkent u zichzelf hierin? Neem dan contact op met één van onze PreCentatoren, zij koekelen graag voor u! Zij stellen samen met u vast wat uw doelstellingen zijn en proberen de unieke kenmerken van uw organisatie te ontdekken. Nadat zij zich hebben ingeleefd in uw organisatie, uw doelgroep en uw wensen, gaan zij met een team van professionals graag voor u aan de slag!