Op maat gemaakt

Naast de enorme hoeveelheden gestandariseerde producten, kunnen wij u ook helpen met voor u op maat gemaakte producten. Zo gaan wij graag voor u aan de slag om tot het beste eindresultaat te komen waarbij we producten bestellen en op maat laten produceren.

U hoeft geen consessies te doen en dit biedt u de gelegenheid om een perfect passend product te kunnen schenken dat uw doelstelling daadwerkelijk kan bereiken. Daarnaast biedt het u de vrijheid breed te denken en kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw ideeën en wensen.

De mogelijkheden met ‘standaard’ producten uit (Europese) voorraad zijn uiteraard ook groot. Klik op de link voor een indicatie van de ‘standaard’ producten die wij leveren: Business gifts & premiums.

Indien levertijd en het aantal te bestellen artikelen het toelaten kunnen wij er ook voor zorgen dat ‘standaard’ artikelen tegen extra prijsvoordeel worden geleverd vanuit het Verre Oosten.

De Kleermaker

Naast promotionele items, kunnen wij u ook helpen bij het vinden van kwalitatieve en professionele bedrijfskleding. Wij leveren als uw kleermaker, maatwerk! In samenwerking met onze partners verzorgen wij uw complete collectie bedrijfskleding voorzien van uw logo. Wij hebben diverse grote merken al voorzien van een voor hen speciaal samengestelde collectie bedrijfskleding. Bent u op zoek naar de kleermaker voor uw bedrijfskleding, neem dan contact op met een van onze adviseurs dan laten wij graag zien wat er mogelijk is.

Belangrijk hierbij is het vinden van de balans tussen kwaliteit, prijs, duurzaamheid en soort. Juist omdat er zoveel mogelijke combinaties en kledingstukken kunnen worden ingezet, helpen wij u het zoekwerk te beperken en een advies te geven dat aansluit bij uw doelstelling. Ook voor promotioneel textiel geldt bij ProComm: ‘Het is niet zomaar een jas of shirtje, het moet passen bij uw bedrijf en doelstelling!
Klik op de link voor een indicatie van de producten die wij leveren: Promotioneel textiel.

Kerst- en themapakketten

Een elk jaar terugkomend punt op de agenda vormt het eindejaarsgeschenk voor uw werknemers en/of zakelijke partners. Vaak lijkt de keuze lastig om een kerstpakket of geschenk te selecteren dat naar ieders wens is. De vraag die ProComm u stelt is dan ook: Waarom geeft u een kerstpakket? Bij ProComm wordt gezegd: ‘Over smaak valt wel te twisten.’ Het gaat namelijk om de gedachtegang die schuilt achter datgene wat u geeft.

Praktisch gezien betekent dit dat ProComm samen met u kritisch nadenkt over een geschenk met een goed verhaal. Een verhaal waar medewerkers en/of zakelijke partners waardering voor hebben en waar ze een stukje van het bedrijf in terugzien. Kortom, ProComm streeft naar een waardevol kerstpakket of geschenk.

Klik hieronder voor een indicatie van de pakketten die wij leveren: Kerst- en themapakketten

Your Promo on Demand

Waar staat Y.POD voor?
Y.POD staat voor Your Promo On Demand, de fulfillmentoplossing van ProComm Partners.
ProComm zorgt voor een intelligente weboplossing waar u of uw medewerkers en/of filialen de promotionele items kunnen bestellen.
Nagenoeg alle processen die in gang worden gezet wanneer je op ‘bestel’ klikt vallen onder de noemer fullfillment.

Wat houdt Y.POD in?
* Samen met u een collectie samenstellen.
* Het boeken/administreren van de bestelling.
* Het versturen van een bestelbevestiging naar de besteller.
* Het logistieke proces, zoals voorraad beheren, bedrukken van de producten, verzendklaar maken van de bestelling,
bezorgingop de gewenste locatie binnen de afgesproken termijn.
* Het factureren van de bestelling aan de gewenste afdeling.
* Klantenservice.
* Speciale aanvragen behandelen.

Wat zijn de voordelen van Y.POD?
* ProComm is altijd op zoek naar de oplossing met de minste risico’s voor beide partijen.
* Ontlasting van de organisatie qua inkoop en distributie.
* Niet of nauwelijks voorraad, wel snelle levertijden.
* Makkelijke toegankelijke website voor geautoriseerde bestellers.
* Bewaking van de huisstijl.

“Een promotioneel product moet het beoogde doel bereiken, dat is bij ProComm het uitgangspunt.”

© Copyright - ProComm Partners