Bewust ondernemen

ProComm vindt het erg belangrijk om bij het werk rekening te houden met de gevolgen hiervan. Zo proberen wij zuinig om te gaan met de natuur en zetten we ons in om producten te leveren die op een eerlijke manier zijn gemaakt.

Verder doen we ook ons best om op onze eigen werkplek duurzaam te werken. Door ons advies op maat proberen wij tevens te bereiken dat de promotionele producten voor een langere tijd gebruikt kunnen worden. Naast het feit dat uw boodschap hiermee langer onder de aandacht blijft, wordt het milieu ook minder belast. Twee vliegen in één klap dus!

Ecovadis

EcoVadis is een organisatie die wereldwijd actief is en MVO-evaluaties uitvoert in 150 landen. Inmiddels zijn er al meer dan 50.000 bedrijven geëvalueerd. EcoVadis heeft als doel MVO-prestaties meetbaar te maken, transparantie te vergroten en verbeteringen te stimuleren. Meer informatie is te vinden op: www.ecovadis.com. Selecteer ‘Over’ in het horizontale menu en kies vervolgens een onderwerp.

De vier hoofdonderwerpen (en een paar voorbeelden) van de beoordeling zijn:
• Milieu (bijv. CO2-uitstoot, productveiligheid, afvalverwerking, recycling)
• Arbeid en mensenrechten (bijv. persoonlijke gezondheid en veiligheid)
• Ethiek (bijv. beleid inzake corruptie/fraude, verantwoorde marketing, terugroepingsprocedures, ethisch verantwoord inkopen)
• Duurzaam inkopen (bijv. leveranciersaudits, beleid inzake duurzame producten)

Afhankelijk van de behaalde punten in de evaluatie kunnen er verschillende niveaus bereikt worden: ProComm Partners is met BRONS beoordeeld in 2020 met een score van 53 punten. Hiermee is onze score hoger dan of gelijk aan 70% van de beoordeelde bedrijven. Een heel mooi begin en we gaan direct door met de volgende stap in het proces!

Code of Conduct

ProComm committeert zich aan de Code of Conduct van de PPP.

Meer informatie over de inhoud van de Code of Conduct kunt u hier vinden.

MVO Nederland

ProComm Partners is partner van MVO Nederland. Als partner ondersteunen we deze organisatie en het helpt ons in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij hun informatievoorziening, kennissessies en contacten met collega partners ontdekken we steeds weer nieuwe stappen die we hierin kunnen maken. Uiteraard passen we deze kennis waar mogelijk weer toe in de voorstellen naar onze relaties.

Privacy Policy

ProComm Partners BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy policy.

Wilt u up-to-date blijven? Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!    © Copyright - ProComm Partners