Bewust ondernemen

ProComm vindt het erg belangrijk om bij het werk rekening te houden met de gevolgen hiervan. Zo proberen wij zuinig om te gaan met de natuur en zetten we ons in om producten te leveren die op een eerlijke manier zijn gemaakt.

Verder doen we ook ons best om op onze eigen werkplek duurzaam te werken. Door ons advies op maat proberen wij tevens te bereiken dat de promotionele producten voor een langere tijd gebruikt kunnen worden. Naast het feit dat uw boodschap hiermee langer onder de aandacht blijft, wordt het milieu ook minder belast. Twee vliegen in één klap dus!

CSR Goud certificaat

Het CSR-certificaat wordt uitgereikt door het Platform Promotional Products | PPP, de brancheorganisatie voor specialisten in promotionele artikelen en kerstgeschenken. Het geldt binnen de branche voor promotionele producten als de internationale standaardnorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierin zijn verschillende gradaties, brons, zilver en goud. ProComm Partners heeft als één van de eerste promotionele bedrijven in Nederland het CSR Gold-certificaat behaald.

Dit toont aan dat ProComm zich bovengemiddeld inspant om de omstandigheden te verbeteren waaronder promotionele producten en kleding worden gemaakt, wat veelal gebeurt in het Verre Oosten. Het gaat voornamelijk over het feit dat er geen kinderarbeid, dwangarbeid, uitbuiting, discriminatie en intimidatie getolereerd wordt bij leveranciers. Verder zet men zich in voor een veilige en gezonde werkomgeving, verantwoorde arbeidsomstandigheden, een eerlijk loon en het recht van medewerkers om zich aan te sluiten bij een vakbond.

Daarnaast committeert ProComm zich uiteraard aan de Code of Conduct van de PPP. Meer informatie daarover vind je hier.

MVO Nederland

ProComm Partners is partner van MVO Nederland. Als partner ondersteunen we deze organisatie en het helpt ons in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij hun informatievoorziening, kennissessies en contacten met collega partners ontdekken we steeds weer nieuwe stappen die we hierin kunnen maken. Uiteraard passen we deze kennis waar mogelijk weer toe in de voorstellen naar onze relaties.

Privacy Policy

ProComm Partners BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy policy.

Wilt u up-to-date blijven? Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!    © Copyright - ProComm Partners