Een prachtig jubileum memospel!

Onze gewaardeerde klant Softplus vierde begin 2018 haar 15-jarig bestaan, reden genoeg voor een feestje dus! Uiteraard hoort daar ook een passend PreCentje bij.

De vraag: Om hun relaties te bedanken voor hun loyaliteit gedurende de afgelopen 15 jaar vroeg Softplus aan ProComm om een passend en creatief jubileum geschenk te bedenken. Dit geschenk zou tijdens het voorjaar worden verspreid. Men wilde met het geschenk ook graag laten zien welke ontwikkelingen zij hebben doorgemaakt in de afgelopen jaren; van kleine organisatie naar een noemenswaardige internationale speler in de software branche. Lees verder…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *