Waardering op Complimentendag!

Als onderdeel van het 5-jarenplan hield Softplus in 2018 een klanttevredenheidsonderzoek. Voor Softplus bleek dit een effectieve methode om erachter te komen wat hun relaties zo waarderen in de samenwerking en waar er nog ruimte is voor verbetering. Uit het onderzoek kwam een dusdanig goede score dat men hiervoor een speciale onderscheiding ontving van de branchevereniging! Hoog tijd voor Softplus om hun vakkundige medewerkers, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, in het zonnetje te zetten.

De vraag: Softplus vroeg ProComm om een PreCentje te verzinnen waarmee zij hun werknemers de waardering konden geven die zij verdienen. Daarnaast wilde Softplus dit niet zomaar op een ‘normale’ werkdag doen maar zochten zij hiervoor naar een speciaal moment. Lees verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *